FEM3 CAFÉ
Zsírégető edzés speciális cipőben

Sifter Tímea volt a FEM3 Café vendége, aki egy szuperhatékony, ízületkímélő és zsírégető edzéstípust mutatott be, méghozzá speciális cipőkben…Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: edzés   tréning   zsír

2016. szeptember 30. 11:00Kapcsolódó anyagok
Mindössze heti két edzés szükséges a kerekebb idomokért!
Szinte nincs olyan nő, aki ne szeretne feszesebb lábakat és kerekebb idomokat... Nagy István, személyi edző volt a FEM3 Café vendége, aki bemutatott néhány szuper gyakorlatot, mellyel ez könnyedén elérhető!
tovább
Napi öt perc a tökéletes hasizomért!
A mai rohanó világban sajnos nem mindenkinek jut ideje edzeni, azonban Szentgyörgyi Rómeó szuper edzésprogramot dolgozott ki, melyhez mindössze napi 5 percre van szükség és 1 hónap alatt tökéletes hasizmunk lehet!
tovább
Íme néhány gyakorlat a legkényesebb testrészekre
Kevés nő mondhatja el magáról, hogy elégedett lenne a természet által megformált idomaival. Általában a has, a fenék és a comb környéke a legkényesebb testrészek. A FEM3 Caféban Kriston Péter és Bereczki Renáta mutatták be azokat az alap gyakorlatokat, melyekkel tökéletesre formálhatjuk a problémás területeteket!
tovább
Íme az egyik legjobb zsírégető edzésmódszer
A FEM3 Caféban bemutattuk az egyik legjobb zsírégető módszert, az intervall edzést. Ez a fajta tréning például azért hatékony, mert alatta a szervezet nagyobb terhelést is képes elviselni, anélkül, hogy az komoly megerőltetést jelentene.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS