FEM3 CAFÉ
Tina: ˝Mióta megoperáltak, nem érzek éhséget˝

A FEM3 Café vendégei Emilio és kedvese, Tina voltak, akik arról beszéltek, hogy mennyire megváltozott az étkezési szokásuk azóta, mióta Tinát megoperálták. Az Édes Élet sztárja egy gyomorműtéten esett át, aminek köszönhetően rengeteg kilótól szabadult meg, hiszen gyomra 80%-át eltávolították. Emilio elárulta, hogy a beavatkozás óta nem tud a feleségével lakmározni, és elképzelhetőnek tartja, hogy egy nap ő is kés alá fekszik…Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: édes élet   emilio   fogyás

2016. szeptember 30. 10:55Kapcsolódó anyagok
A Honeybeast énekesnője már megszabadult 10 kilótól
Tarján Zsófi nagyon komolyan veszi az életmódváltást az utóbbi időben, gondosan odafigyel az étrendjére, és heti többször is eljár mozogni. A harmincéves énekesnő egészséges szeretne lenni, ezért döntött a változás mellett, és elárulta, hogy habár már tíz kilótól megszabadult, továbbra sincs megállás…
tovább
Emlilio: Őrült vágy
Hallgasd meg Emilio Őrült vágy című slágerét, amit a FEM3 Caféban adott elő!
tovább
Vicces: Emilio Berkivel megy edzeni?
A FEM3 Caféban Emilió és Tina főzött, és azon viccelődtek, ki járna rosszabbul, ha Berki Emilióval menne edzeni. 
tovább
Így fogyott le! Hajdú Péter inkább koplal, mint fut
Látványosan lefogyott Hajdú Péter, a műsorvezető tíz kilótól szabadult meg. Peti elárulta, évek óta küzd a jojó effektussal, most a lassú, de biztosabb fogyást választotta. Bevallotta, képtelen arra, hogy reggelente futással indítsa a napot, inkább az étkezésre ügyel nagyon. Elárulta, min változtatott!
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS