FEM3 CAFÉ
Mindössze heti két edzés szükséges a kerekebb idomokért!

Szinte nincs olyan nő, aki ne szeretne feszesebb lábakat és kerekebb idomokat... Nagy István, személyi edző volt a FEM3 Café vendége, aki bemutatott néhány szuper gyakorlatot, mellyel ez könnyedén elérhető!Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: edzés   fenék   tréning

2016. szeptember 29. 10:57Kapcsolódó anyagok
Napi öt perc a tökéletes hasizomért!
A mai rohanó világban sajnos nem mindenkinek jut ideje edzeni, azonban Szentgyörgyi Rómeó szuper edzésprogramot dolgozott ki, melyhez mindössze napi 5 percre van szükség és 1 hónap alatt tökéletes hasizmunk lehet!
tovább
Katus Attila megreformálná Hódi Pamela életét
Decemberben komoly műtét vár Katus Attilára, akinek térdszalag-szakadása van. A szakedző igyekszik kerülni az orvosi beavatkozásokat, de ezúttal muszáj lesz kés alá feküdnie. Addig viszont tovább dolgozik, sőt az operáció utánra is megvannak a tervei: szeretné bevezetni Hódi Pamelát a rendszeres testmozgás világába.
tovább
Ez lehet J.Lo tökéletes fenekének titka
A FEM3 Caféban Dr. Papp Ildikó bőrgyógyász, kozmetológus a legújabb szépészeti beavatkozásokról árult el meglepő részleteket, és arról is beszélt, hogy mi lehet Jennifer Lopez formás fenekének titka…
tovább
Kerek fenék gumiszalaggal!
Lelkesedés, motiváltság, akaraterő, kitartás - ezek kellenek ahhoz, hogy megmozgassuk testünket, és hogy javítsunk a közérzetünkön. Intenzív zsírégető gyakorlatokat mutatott Bánkuti Gabriella személyi edző.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS