FEM3 CAFÉ
Csézy készen áll a gyermekvállalásra

Csézy boldogabb, mint valaha, párkapcsolatában és a színpadon is rendkívül kiegyensúlyozott. Az énekesnő elárulta, hogy szereti, amikor a férje ˝feleségem˝-nek szólítja és arról is őszintén beszélt, hogy mikorra tervezik a gyermekvállalást.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: csézy   énekesnő

2016. szeptember 28. 11:57Kapcsolódó anyagok
Csézy: Akarsz-e?
Hallgasd meg Csézy Akarsz-e? című számát!
tovább
Csézy saját kertjükben forgatta klipjét
Az énekesnő a természetben szerette volna forgatni új klipjét, sok helyszínt megnéztek, ám rájöttek, hogy a saját kertjük lenne a tökéletes forgatási helyszín. Csézy szerint a kutyusok és szomszédok is élvezték…
tovább
Kislánnyal bővült Csézyék családja!
Mia nemrég lett Csézyék családjának tagja. Nagyon lelkis, igényli a társaságot, és nagyon jól kijön a család többi tagjával.
tovább
Nem hiszed el, hányan élnek együtt Csézyék
Az énekesnő elmondta: semmit sem ér az élet, ha nincs kivel megosztani. Igazi harmónia veszi őt körül, és nemcsak a magánéletében, hanem a karrierjében is minden a helyén van, az éneklés mellett sikeres divattervező is. Csézy és férje hét macskával és négy kutyával élnek együtt. Az énekesnő szerint ők is nagyban hozzájárulnak a szép, családi élethez.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS