FEM3 CAFÉ
A Honeybeast énekesnője már megszabadult 10 kilótól

Tarján Zsófi nagyon komolyan veszi az életmódváltást az utóbbi időben, gondosan odafigyel az étrendjére, és heti többször is eljár mozogni. A harmincéves énekesnő egészséges szeretne lenni, ezért döntött a változás mellett, és elárulta, hogy habár már tíz kilótól megszabadult, továbbra sincs megállás…Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: diéta   fogyás   honeybeast   tarján zsófi

2016. szeptember 28. 11:46Kapcsolódó anyagok
Ezt nézd, ennyit fogyott Cseke Katinka! Még a csontjai is látszódnak!
A színésznő sugárzik a boldogságtól, hiszen több mint 20 kilótól szabadult meg. Katinka leszögezte, nem pasi miatt fogyott le, hanem saját magának szeretett volna tetszeni. Bízik benne, hogy miután formába hozta magát, a szerelem is rátalál. A színésznő büszkén mutatta, hogy a fogyásnak köszönhetően már a csontjai is jól láthatóak.
tovább
Szabadulj meg a kilóktól fülakupunktúrával
Bizonyos esetekben a fogyási nehézségek mögött valamilyen komolyabb betegség állhat, amiről a beteg talán nem is tud. Ha az ember stresszes, akkor könnyen stresszevővé válhat. Kramer Ági fülakupunktúrás addiktológus elárulta, a fülakupunktúra segít a fogyásban, ráadásul a stresszt is csökkenti. A szakértő mutatott pár olyan módszert, aminek a segítségével csökkenthetjük az éhségérzetünket.
tovább
Honeybeast: Bud Spencer
Hallgasd meg itt a Honeybeast Bud Spencer című dalát!
tovább
Honeybeast: Hetes
 Hallgasd meg Honeybeast Hetes című dalát!
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS