FEM3 CAFÉ
Segít-e a párválasztásban az asztrológia?

Ha olyan fontos dologról van szó, mint a hozzánk illő pár kiválasztása, akkor minden lehetséges segítség jól jöhet – akár az asztrológia is. Ebben adott egy kis útmutatót a FEM3 Caféban Kiss József Zsolt, asztrológus!Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: asztrológia   horoszkóp   párkapcsolat   szerelem

2016. szeptember 27. 10:51Kapcsolódó anyagok
A szakértő válaszol: a telihold segít az érzések befogadására
Sziebig Tímea asztrológus szerint a kedd éjjel egy órakor látható telihold tökéletes lesz arra, hogy az érzéseket könnyebben tudjuk befogadni, és egyúttal a Hold egy szárnyaló erővel ajándékozza meg az embereket.
tovább
Asztrológia: Alkalmas időszak következik a megbocsátáshoz
Sziebig Tímea asztrológus volt a FEM3 Café vendége, aki elárulta, hogy a megbocsátáshoz alkalmas időszak következik. A szakértő szerint a nyár vége ideális ahhoz, hogy levágjuk azt, amit már nem szeretnénk tovább vinni a jövőben...
tovább
A szakértő válaszol: A szív szava sokkal nagyon szerepet kap
Sziebig Tímea asztrológus elárulta, a Szaturnusz a skorpió csillagkép szívéhez közeledik, emiatt pedig az emberek olyan mélységben nyílnak meg, ahogy talán még soha.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS