FEM3 CAFÉ
Íme néhány gyakorlat a legkényesebb testrészekre

Kevés nő mondhatja el magáról, hogy elégedett lenne a természet által megformált idomaival. Általában a has, a fenék és a comb környéke a legkényesebb testrészek. A FEM3 Caféban Kriston Péter és Bereczki Renáta mutatták be azokat az alap gyakorlatokat, melyekkel tökéletesre formálhatjuk a problémás területeteket!Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: edzés   torna

2016. szeptember 26. 10:47Kapcsolódó anyagok
Luca és Oszkár nem bírta nevetés nélkül az arcjógát
A helytelen testtartás és stresszes életvitel számos egészségügyi problémához vezethet, amelyek akár az állkapcsunkra is kihathatnak. Mandibula tornával megelőzhetjük, sőt visszafordíthatjuk például a fogcsikorgatást. A tornáról Koós Viki arcjóga oktató beszélt a FEM3 Caféban, míg a két műsorvezető Stohl Luca és Kinter Oszkár ki is próbált néhány gyakorlatot.
tovább
Paleolit edzés: a személyre szabott, mezítlábas torna
Szabad testsúlyos, mezítlábas edzés. De hogy mi is ez pontosan? Azt elmondja a FEM3 Café vendége, Egyházi Gábor paleolit edző.
tovább
Íme az egyik legjobb zsírégető edzésmódszer
A FEM3 Caféban bemutattuk az egyik legjobb zsírégető módszert, az intervall edzést. Ez a fajta tréning például azért hatékony, mert alatta a szervezet nagyobb terhelést is képes elviselni, anélkül, hogy az komoly megerőltetést jelentene.
tovább
Hatásos zsírégetés otthon vagy a szabadban
Miczán Klára személyi edző mutatott be pár olyan gyakorlatot, amivel hatásosan tudunk zsírt égetni akár otthon vagy a szabadban.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS