FEM3 CAFÉ
Egy magyar művész képe is bekerült a világ legjobb természetfotói közé

Potyó Imre rangos elismerésben részesült, amikor a dunavirágok rajzását megörökítő képe bekerült a világ legjelentősebb természetfotós pályázatának legjobb 100 fotója közé.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: fotó   fotózás   pályázat   természet

2016. szeptember 23. 11:13Kapcsolódó anyagok
Így készülnek a legjobb családi fotók
Beregszászi Barbara fotós elárulta, a nap aranyórájában, azaz az első és utolsó napsütéses órában lehet a legszebb kültéri fotókat készíteni. A fotós szerint ekkor a legjobbak a színek és a fények.
tovább
Kustánczi Lia tippjei a lájkmágnes szelfikért
A szelfikészítés szabályairól és az életveszélyes fotók hátrányairól Pálfi Norbert reklámszakember és Kustánczi Lia lemezlovas beszéltek. A reklámszakember szerint nem szabad összekeverni a látványt a valósággal, emellett egy veszélyes szelfinél népszerűbbek például azok, amelyek egy hírességgel készültek. Lia megválogatja, milyen fotókat posztol magáról, de fontosnak tartja, hogy egy nő ne mutasson sokat magáról a képeken.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS