FEM3 CAFÉ
Íme néhány hasznos szülés utáni tornagyakorlat

A várandósság ideje alatt sok kismamánál sérül az egyenes hasizom, eltávolodik egymástól a hasizom találkozási pontjánál. Ez nem csupán esztétikai problémát jelent, hanem egyéb gondokat is okozhat. A FEM3 Café vendégei Percze Tímea, személyi edző, illetve Szabó Nelly voltak. Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: izom   szülés   terhestorna   torna   várandósság

2016. szeptember 23. 10:57Kapcsolódó anyagok
Luca és Oszkár nem bírta nevetés nélkül az arcjógát
A helytelen testtartás és stresszes életvitel számos egészségügyi problémához vezethet, amelyek akár az állkapcsunkra is kihathatnak. Mandibula tornával megelőzhetjük, sőt visszafordíthatjuk például a fogcsikorgatást. A tornáról Koós Viki arcjóga oktató beszélt a FEM3 Caféban, míg a két műsorvezető Stohl Luca és Kinter Oszkár ki is próbált néhány gyakorlatot.
tovább
A család rengeteget segíthet szülés utáni depresszió esetén
Rácmolnár Lili pszichológus válaszolt a FEM3 Café nézői kérdéseire a szülés utáni depresszióval kapcsolatban.
tovább
Hitek és tévhitek a súlyzós edzésről
Nagy divatját élik a súlyzós edzések. Mint a legtöbb edzésfajtánál itt is vannak hitek és tévhitek. Sokan például azért nem végeznek súlyzós gyakorlatokat, mert attól tartanak, hogy hatalmasra nő az izomzatuk. Szabó Péter életmód szakértő elárulta, hogy hosszútávú komoly munkával, rendszeres edzéssel és megfelelő étrenddel egy egészséges izomnövekedés érhető el.
tovább
Súlygyarapodás kismamáknál: ˝Nem kell kettő helyett enni˝
A FEM3 Café vendége Dr. Gajdács Ágnes obezitológus szakorvos volt, aki elárulta, hogy a várandósság alatt és után mennyi súlygyarapodás a normális a kismamáknál. A szakértő eloszlatta a tévhiteket, és elmondta, hogy mire érdemes figyelni az étkezésekkel kapcsolatban.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS