FEM3 CAFÉ
Két magyar nő vállalkozása újíthatja meg az esküvőtrendeket

A FEM3 Caféban Matécsa Márti és Párkány Orsi beszéltek a világsikerű vállalkozásukról, amelynek lényege, hogy bárki nyílttá teheti az esküvőjét világszerte, és a turisták pedig jegyeket vehetnek a ceremóniára. A két sikeres nő elárulta, hogyan született meg a közös ötletük, és az is kiderült, hogy kinek mi a szerepe a vállalkozásban...Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: álomesküvők   esküvő   fem3café_sikeres_nők   siker   vállalkozás

2016. szeptember 22. 11:30Kapcsolódó anyagok
Igazán felpörgött Szekeres Nóra élete
Szekeres Nóra semmit sem változott az évek során, és új adásokkal várja Babavilág nézőit. A gyönyörű műsorvezető nemrégiben Spanyolországban nyaralt, ahonnét fantasztikus élményekkel tért haza. Nóráról a FEM3 Caféban kiderült, hogy rengeteget jótékonykodik, és, hogy hamarosan vállalkozásba kezd. 
tovább
Németh Kristóf: ˝Szeretném elvenni Jucit feleségül˝
A színész egy darabnak köszönheti kedvesét, Jucit, akivel egy évvel ezelőtt kerültek közelebb egymáshoz a próbák és az előadások során. Kristóf elárulta, hogyan kezdődött kapcsolatuk, és azt is, hogy milyen komoly tervei vannak szerelmével. A FEM3 Caféban az is kiderült, kivel fog együtt dolgozni Kristóf...
tovább
Király Gabi: ˝Meg kell próbálni önzőbbnek lenni˝
Joshi a Sikeres nők rovatban Király Gabival beszélgetett. Gabi Király Linda, Viktor és Ben anyukája, sikeres stylist, üzletasszony. A siker és csillogás azonban nem volt mindig jelen Gabi életében. Gyerekkorában több nevelőapja volt és nem ismerte a családi összetartást, ezért megfogadta, hogy ő másképp éli majd az életét. A stylist ma már büszke a családjára, szívesen beszél róluk, de Joshinak őszintén beszélt a betegségéről és annak hátteréről is.
tovább
Szász Emese: ˝Nem voltam egyedül a páston˝
Szász Emese párbajtőrvívó, olimpiai bajnok volt a megújult FEM3 Café Sikeres nők rovatának első vendége. A sportoló Joshinak elárulta, hogy gyerekkorában az úszás felé is kacsingatott, de nem akart korán kelni, emiatt azt a sportot hamar elvetette. A szülei nagyon sokat segítettek a döntésben, mindig számíthattak egymásra. Emese februárban elveszítette édesapját, amit nehezen dolgozott fel, de ma már úgy érzi, talán édesapja segítette őt abban, hogy olimpiai bajnok lehessen.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS