FEM3 CAFÉ
Völgyesi Gabi nehezen találta meg az egyensúlyt az anyaság és a karrier között

Völgyesi Gabi a FEM3 Caféban beszélt arról, hogy hogyan tudja összeegyeztetni a karrierjét a két gyermek nevelésével. Az énekesnő elárulta a nézőknek, hogy második terhessége után hogyan nyerte vissza az egyensúlyt az életében, és kiderült az is, hogy várhatóan mikor jelenik meg a legújabb Unique lemez. Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: család   gyereknevelés   karrier   unique   völgyesi gabi

2016. szeptember 21. 10:37Kapcsolódó anyagok
Igazán felpörgött Szekeres Nóra élete
Szekeres Nóra semmit sem változott az évek során, és új adásokkal várja Babavilág nézőit. A gyönyörű műsorvezető nemrégiben Spanyolországban nyaralt, ahonnét fantasztikus élményekkel tért haza. Nóráról a FEM3 Caféban kiderült, hogy rengeteget jótékonykodik, és, hogy hamarosan vállalkozásba kezd. 
tovább
Völgyesi Gabi: Ugye mindig itt leszel?
Hallgasd meg az Ugye mindig itt leszel? című számot, amit Völgyesi Gabi adott elő a FEM3 Caféban!
tovább
Polgár Kriszta nem akarja elszakítani egymástól gyermekeit
Az egykori szépségkirálynő szeretne minden pillanatot kihasználni, amit gyermekeivel együtt tölthet. Kriszta elárulta, a csöppségek nagyon jó testvérek, ezért nagyobbik gyermeke csak két napot jár bölcsődébe hetente, hogy sok idejük legyen egymásra. Szeptemberben úgyis kezdődik az ovi és akkor mindenképpen el kell szakadniuk egymástól.
tovább
Elképesztő: Völgyesi Gabiék így tervezték a gyerekek születését
Az énekesnő kettő és négy éves fiai éppúgy januárban jöttek világra, mint édesanyjuk. Gabi elmondta, hogy teljesen tudatos volt a gyerekek születése: azért érkeztek januárban, mert az énekesnő áprilisban szeretett volna visszamenni a betervezett hétvégi fellépésekre. Szerencsére mind a két fiú megfogant kilenc hónappal január előtt.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS