FEM3 CAFÉ
Dobó Ági megtapasztalta, hogy fontos babaelsősegélyt tanulni

Magyarországon évente 40 kisgyermek hal meg félrenyelés miatt. Sürgősségi helyzetekben létfontosságú a lélekjelentlét, és az elsősegély-nyújtás azonnali megkezdése. Dobó Ági első gyermekének egyszer dinnye akadt a torkán, akkor reflexből azonnal segíteni tudott, volt viszont, hogy ő is lefagyott. A FEM3 Caféban Dr. Csomai Zita beszélt a babaelsősegély-tanfolyamról, valamint bemutatta a legfontosabb fogásokat, melyeket baj esetén alkalmazhatunk.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: csecsemő   dobó ági   elsősegély   segítség

2016. szeptember 20. 11:59Kapcsolódó anyagok
A szakértő válaszol: nem kell erőltetni az evést a csecsemőknél
Dr. Tausz István gyermekorvos elmondta, nem szabad sürgetni a darabos ételek fogyasztását kisgyermekeknél. Az orvos szerint, a rágás és a nyelés egy komplikált mozgás, amelyhez a gyermeknek meg kell érnie, épp ezért magától el fog indulni a folyamat, tehát nem kell erőltetni az evést.
tovább
Dobó Ági megküzd kisfia dackorszakával
Dobó Ági második gyermekét várja, azonban az első trimeszter végéig nem akarták elmondani Beninek a nagy hírt, aki már akkor kérdezgette mikor lesz testvére. A szépségkirálynő elárulta kisfia dackorszakát éli, így rendszeresen megy a harc közöttük.
tovább
Veszélyes a csecsemőkre a cékla!
Zoltai Anna a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal osztályvezetője, és Jordán László növény-, talaj- és erdővédelmi elnökhelyettes beszélgetett a héten történt csecsemőmérgezés kapcsán.
tovább
Hogyan részesítsünk elsősegélyben egy csecsemőt?
Dr. Krivácsy Péter, az OMSZ vezető gyermekorvosa segített, hogy mit tegyünk, ha baj van.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS