FEM3 CAFÉ
Köböl Anita laktózmentes lasagnéja

A műsorvezetőnek még kellett volna pár perc, hogy a menü tökéletesen elkészüljön, de Kinter Oszkár megfejtette a csúszás okát...Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: fem3café_konyha   köböl anita   konyha

2016. szeptember 19. 11:14Kapcsolódó anyagok
Köböl Anitát nem hátráltatja laktózérzékenysége
A Red Carpet műsorvezetője egészségesen táplálkozik, de nem csak emiatt kell az étrendjére odafigyelnie, ugyanis laktózérzékeny. A FEM3 Caféban egy egyszerű laktózmentes lasagnét készített el.
tovább
Készíts te is étvágycsökkentő golyókat
A FEM3 Café konyhájában Mádi Virág gasztroblogger egy ínycsiklandó édességet készített. Elkészítése körülbelül 5 percet vesz igénybe. Fogyókúrázók is fogyaszthatják. Ráadásul a fehérjeport lehet kakaóporral helyettesíteni.
tovább
Gyors és egészséges édesség a fogyókúrázóknak
A fogyókúrázók nagy örömére egészséges és egyben étvágycsökkentő édesség készült Mádi Virág gasztroblogger segítségével konyhánkban.
tovább
Egy különleges étel egyenesen a mediterrán konyhából
A szőlőnek nem csak a termését, de levelét is gyakran felhasználják a konyhában. A töltött szőlőlevél komoly hagyományokkal bír a mediterrán konyhában, illetve számos országban, így például a közel-keleti országok nagy részében. Nagy Luca gasztroblogger az, aki elkészíti az ételt.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS