FEM3 CAFÉ
Így készülnek a legjobb családi fotók

Beregszászi Barbara fotós elárulta, a nap aranyórájában, azaz az első és utolsó napsütéses órában lehet a legszebb kültéri fotókat készíteni. A fotós szerint ekkor a legjobbak a színek és a fények.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: fotó   fotózás   napfény

2016. szeptember 19. 11:41Kapcsolódó anyagok
Titokzatos idegent filmeztek le az óriáskerék tetején
Cziráki Kata beszélgetett Kálló Péter fotóssal, aki egy rejtélyes, cilinderes és esernyős férfiről készített felvételeket, ami bejárta a világsajtót. A fotós szerint nem csak utómunkát nem használtak, de a kaszkadőr kibiztosítva sem volt a közel 65 méteres magasságban, hogy ne akadályozza a mozgásban.
tovább
Kustánczi Lia tippjei a lájkmágnes szelfikért
A szelfikészítés szabályairól és az életveszélyes fotók hátrányairól Pálfi Norbert reklámszakember és Kustánczi Lia lemezlovas beszéltek. A reklámszakember szerint nem szabad összekeverni a látványt a valósággal, emellett egy veszélyes szelfinél népszerűbbek például azok, amelyek egy hírességgel készültek. Lia megválogatja, milyen fotókat posztol magáról, de fontosnak tartja, hogy egy nő ne mutasson sokat magáról a képeken.
tovább
Keresztes Ildikó le akarta mondani a fotózást Nánási Pállal
Az énekesnőnek nemrég megsérült a keze, ami miatt két-három hónapig gyakorlatilag nem csinált semmit, és noha pár kiló felszaladt rá, még így is bomba formában van. A Nánási Pállal tervezett fotózásra azonban nem akart elmenni, mivel nem érezte jól magát a bőrében. A nem éppen szolid képek végül elkészültek, és Ildikó is elégedett a végeredménnyel...
tovább
A kutyafotózás titka!
Göblyös Péter és Göblyös Andrea elárulták, hogyan készülnek a tündéri fotók a folyton izgő-mozgó kedvencekről.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS