FEM3 CAFÉ
Íme az egyik legjobb zsírégető edzésmódszer

A FEM3 Caféban bemutattuk az egyik legjobb zsírégető módszert, az intervall edzést. Ez a fajta tréning például azért hatékony, mert alatta a szervezet nagyobb terhelést is képes elviselni, anélkül, hogy az komoly megerőltetést jelentene.



Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: edzés   fitt   zsír

2016. szeptember 19. 11:39



Kapcsolódó anyagok
Íme hét otthoni gyakorlat az álomalakért
Tánczos Lilla személyi edző szerint nincs sok mindenre szükségünk az egészséges életmód kialakításához, és persze az álomalak eléréséhez: heti 2-3 edzéssel és egy kis odafigyeléssel az étkezésre máris sokat tehetünk magunkért. Ráadásul az otthoni testmozgáshoz csak egy stabil székre és egy kis térre van szükségünk - megmutatjuk a 7 legszuperebb láb, kar és hasizom gyakorlatot!
tovább
Czippán Anett és Mádai Vivien sokkot kapott az izmok láttán
A FEM3 Café műsorában a Star Academy egyik edzője, Kriston Péter és egy segítője voltak a vendégek. A srácok bemutattak néhány gyakorlatot, és Péter elárulta, hogy az akadémisták esetében az a cél, hogy az erőnlétüket és az állóképességüket növeljék, hogy bírják a próbákat, és az Élő Show-kat. A személyi edző elmondta, hogy az otthoni gyakorlatokkal egy alapizomzatot tudnak felépíteni az emberek.
tovább
Saját testsúlyos edzés előnyei
Ki mondta, hogy csak konditeremben tudunk tökéletes alakot varázsolni magunknak? Néhány kreatív megoldással és technikával otthon is kiválóan formában tarthatjuk magunkat. Radányi Norbert, személyi edző és Pálmai Lili mutatott néhány edzés gyakorlatot, amit otthon is végezhetünk.
tovább
Hitek és tévhitek a súlyzós edzésről
Nagy divatját élik a súlyzós edzések. Mint a legtöbb edzésfajtánál itt is vannak hitek és tévhitek. Sokan például azért nem végeznek súlyzós gyakorlatokat, mert attól tartanak, hogy hatalmasra nő az izomzatuk. Szabó Péter életmód szakértő elárulta, hogy hosszútávú komoly munkával, rendszeres edzéssel és megfelelő étrenddel egy egészséges izomnövekedés érhető el.
tovább


 

KÖZÖSSÉG



© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS