FEM3 CAFÉ
Íme hét otthoni gyakorlat az álomalakért

Tánczos Lilla személyi edző szerint nincs sok mindenre szükségünk az egészséges életmód kialakításához, és persze az álomalak eléréséhez: heti 2-3 edzéssel és egy kis odafigyeléssel az étkezésre máris sokat tehetünk magunkért. Ráadásul az otthoni testmozgáshoz csak egy stabil székre és egy kis térre van szükségünk - megmutatjuk a 7 legszuperebb láb, kar és hasizom gyakorlatot!Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: edzés   fem3café_fitnesz   fitnesz   mozgás   otthon

2016. szeptember 16. 13:03Kapcsolódó anyagok
Izmosodj otthon, kézisúlyzós edzéssel!
Bánkuti Gabriella és Zákányi Zoltán, személyi edzők megmutatták, milyen gyakorlatokkal lehet átmozgatni a teljes testet, akár otthon is.
tovább
Otthon is könnyedén végezhető karizom-erősítés
Nick Márton Erik személyi edző a felsőtest formálására mutatott néhány gyakorlatot, de természetesen a fenék erősítése sem maradhatott el.
tovább
Mozogjunk az irodában!
Nagyon hasznos lehet, ha óránként kicsit átmozgatjuk a testünket a munkaidő közben is. Nem kell bonyolult gyakorlatokra gondolni, Kovács Attila személyi edző megmutatja, mit kell tennünk!
tovább
Feszes derék otthoni edzéssel
Próbáld ki Geszler Dorottya, pilates oktató gyakorlatait és várd magabiztosan a jó időt!
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS