FEM3 CAFÉ
Végre a családjával is nyaralhat Kökény Attila

Kökény Attila már három éve nem nyaralt együtt a feleségével és gyerekeivel, ezért is döntött úgy, hogy januárban Miamiba utazik velük és barátaival, hogy kipihenjék az elmúlt időszakot. Az énekes egyszer már körbeutazta a Karib-tengert, és nagy vágya volt, hogy egy nap majd megmutathassa a környéket a gyerekeinek is...Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: család   kökény attila   nyár   nyaralás   utazás

2016. szeptember 15. 12:18Kapcsolódó anyagok
Kökény Attila: Egyszer véget ér
A FEM3 Caféban Kökény Attila énekelt. Hallgasd meg az Egyszer véget ér című dalt!
tovább
Kökény Attila: Még néhány perc és éjfélt üt az óra
Hallgasd meg a Még néhny perc és éjfélt üt az óra című slágert Kökény Attila előadásában!
tovább
Kökény Attila elárulta mit keres egy nőben
Kökény Attila elárulta, hogy az első pillanatokban csak arra volt idő, hogy a lányok külsejével foglalkozzon, így arra figyelt, hogy milyen magasak, csinosak, kedvesek, mosolygósak a versenyzők. Az énekes számára ugyanolyan fontos a belső is, mint a külső.
tovább
Kökény Attiláék már várják az unokát
Az énekes és felesége, Aranka már sokat gondolkodnak a nagyszülőségen, mivel húszéves fia eljegyezte a barátnőjét, és együtt nyaralnak Cipruson. Ezzel kapcsolatban Attila elmondta, hogy a fiataloknak kell eldönteni, hogy érettek-e a gyerekvállalásra, de a családjukban minden nő korán szült, így nem lenne meglepő, ha Cipruson történne meg a fogantatás.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS