FEM3 CAFÉ
Bölcsibe mennek a Sági ikrek! Már a jelük is kiderült

Szabolcs és Szilárd hamarosan bölcsődébe mennek. A szülők várják, hogy több időt tölthessenek együtt mert ahogy Szilvi mondta: hiányoznak egymásnak. Azt is elmondta, hogy ennek ellenére hiányozni fognak neki a fiúk. Miközben az ikrek körbemotorozták a stúdiót, a pár arról is beszélt, hogy terveznek-e újabb gyerekeket.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: édes élet   gyereknevelés   házasság   sági szilárd

2016. szeptember 13. 9:35Kapcsolódó anyagok
Gregor Berni sosem látott arcát mutatja meg az Édes Életben!
A sokak által a végzet asszonyaként számon tartott színésznő is feltűnik az Édes Életben és megmutatja, milyen amikor nem talpig sminkben és csillogó ruhában áll a színpadon. Bernadett elárulta, ugyanolyanok mint bármelyik magyar család csak egy kicsit több náluk a háziállat és azt is hozzátette, biztosan láthatják majd a nézők mackónadrágban és smink nélkül is!
tovább
Agárdi Szilvi ámulatba ejtette az Édes Élet stábját
 Az Édes Életben a fiatal énekesnő saját világába vezeti be Mónikát. A FEM3 Café műsorvezetője elmondta, különleges élmény volt számára a Szilvivel eltöltött idő, és azt is elárulta, a forgatáson a stábtagokat teljesen elvarázsolta fiatal lány éneke.
tovább
Zabálnivaló egyévesek a Sági ikrek!
Szabolcs és Szilárd a napokban töltötték be első születésnapjukat, amelyet a család szűk körben ünnepelt. A szülők elmondták, hogy a fiúk azt élvezték legjobban, mikor belemászhattak a szülinapi tortába. Szilvi és Szilárd teljes egyetértésben mondták, hogy 2-3 évig még nem szeretnének újabb gyereket, csak mikor az ikrek egy kicsit idősebbek lesznek.
tovább
Cuki: Sági Szilárd ikrei már önállóan takarítanak
A gasztrokibic egy végtelenül cuki videót osztott meg Facebook oldalán alig egyéves önállóan takarító ikreiről.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS