FEM3 CAFÉ
Fresh Andi fitneszbajnokságon indul?

A Zenebutik műsorvezetője az utóbbi időszakban nagyon komolyan veszi az edzéseket, és az étrendjére is gondosan odafigyel. Andi egyelőre óvatosan beszélt jövőbeli terveiről, azt azonban elárulta, hogy a szigorú diétát eddig lelkiismeretesen betartotta. A műsorvezető beszélt a Zenebutikról is, és kiderült, hogy mit kell megszoknia Jabin Petiben a leginkább...Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: diéta   fitnesz   fresh   villányi andrea   zenebutik

2016. szeptember 9. 11:35Kapcsolódó anyagok
Kulcsár Edinának barátja ad erőt a diétájához
A korábbi szépségkirálynő egy hamar elkészíthető, egészséges palacsintát készített, emellett elmondta, hogy hogyan tartja karban magát. A műsorvezető jelenleg diétázik, mert állítása szerint tíz kiló felesleg van rajta a két évvel ezelőtti súlyához képest. Azt is elárulta, hogy Csuti hogyan segíti őt a cél elérésében.
tovább
Készítsd el Kulcsár Edina diétás palacsintáját!
A műsorvezető egészséges palacsintákat készített a FEM3 Café konyhájában. Elmondta, hogy édesanyjával már évek óta figyelnek arra, hogy minél ˝jobb˝ alapanyagokat használjanak az ételekhez. Edina azt is elmesélte, milyen reggeliket készít magának, és hogy hogyan segíti mamája a diétáját.
tovább
Sütő Enikő erre a diétára esküszik
Fantasztikus formában van Sütő Enikő, aki a FEM3 Café vendége volt. Az egykori modell nagyon odafigyel az étkezésére, és nem is akármilyen diétára esküszik, amit már közel tíz éve alkalmaz. Habár egyes kutatók szerint a nyers étel diéta visszafordíthatja az öregedést, Enikő elárulta, hogy elsősorban nem ezért választotta ezt a diétát...
tovább
Otthon is könnyedén végezhető karizom-erősítés
Nick Márton Erik személyi edző a felsőtest formálására mutatott néhány gyakorlatot, de természetesen a fenék erősítése sem maradhatott el.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS