FEM3 CAFÉ
A szakértő válaszol: fogadjuk el gyermekünk képességeit

Miskei Anikó pszichológus szerint a szülőknek mindenképp el kell fogadniuk gyermekeik képességeit, éppen ezért nem szabad erőltetni semmit, ha nem megy.



Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: fem3café_szakértő   gyermekpszichológus   iskola   iskolakezdés   pszichológus

2016. szeptember 6. 11:30



Kapcsolódó anyagok
Így készítsd fel gyermeked az iskolakezdésre
Miskei Anikó pszichológus elmondta, fontos az iskolakezdés előtt beszélgetni a gyermekekkel, hogy miben lesz más, mint az óvoda. A pszichológus szerint semmiképp nem szabad a saját rossz tapasztalatainkkal riogatni a gyerekeket, és érdemes valamilyen kabalát ajándékozni nekik az iskolakezdés előtt, hogy érezzék nincsenek egyedül a vadonatúj helyzetben.
tovább
Érdemes együtt maradni csak a gyerek miatt?
A FEM3 Caféban Pilát Gábor párkapcsolati coach elmondta, hogy mi a legjobb a gyereknek akkor, ha a szülők házassága megromlott, továbbá a rossz minta esetleges következményeiről is mesélt bővebben.
tovább
Vigyázat! Fejfájást okozhat a csoki
Dr. Kelemen Anna neurológus elárulta, a vörösbor, az érett sajtok és a csokoládé is fejfájást okozhat. Az orvos elmondta, legtöbbször stressz, illatok vagy valamilyen szervi betegség áll a fejfájás hátterében.
tovább
Ki kell deríteni, hogy miért verekszik a gyerek
A FEM3 Café vendége Pálosi Adrienn pszichológus volt, aki a gyermeki agresszióról beszélt, és elárulta, hogy a legtöbb esetben a figyelem és szeretethiány áll verekedések hátterében. A szakértő úgy gondolja, hogy össze kell fognia a szülőnek és a pedagógusnak, hogy kiderítsék, pontosan miért viselkedik így a gyerek.
tovább


 

KÖZÖSSÉG



© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS