FEM3 CAFÉ
Nem mindennapi klipet forgat Rácz Gergő

Rácz Gergő a FEM3 Caféban mesélt a különleges klipforgatásról, amiben akrobatikus elemeket is használnak trambulin segítségével. Ebben Rippel Viktor légtornász segítségét kérte, akinek tanítványa formálja meg Gergő gyermekkori énjét a videóban. Rácz Gergő legújabb dalához készült klipet a Mokkában láthatják elsőként a nézők.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: klipforgatás   Rácz Gergő   rippel viktor

2016. július 29. 10:39Kapcsolódó anyagok
Rácz Gergőnek bűntudata lesz a pihenéstől?

Az énekesnek három videoklipje forog egyszerre, az egyik helyszíne egy horvát tengerpart lesz, ahova a nyári pihenést is be tudja iktatni. Elmondta, hogy nem tud csak feküdni ilyenkor, mert lelkiismeret-furdalása lesz tőle.

tovább
Meglepő: Rácz Gergő színeket lát éneklés közben
Az énekesről kiderült, hogy tehetséges a rajzolásban is. Gyermekkorában minden álma az volt, hogy grafikus legyen, legújabb lemezének borítóját is ő tervezte. Elmondása szerint mindent képekben szeret közölni, és egy egy dallamhoz víziókat is kapcsol. Azt is elárulta szerinte milyen dallama van a fekete színnek.
tovább
Rendhagyóan ünnepli negyvenedik szülinapját Rácz Gergő
Az énekes olyan koncertet ad születésnapja megünneplésére, ami után ő is ott marad a helyszínen a rajongóival, és együtt bulizik majd a rajongókkal az este további részében. A kerek évforduló alkalmából számvetést végzett, és úgy érzi, még többet szeretne adni magából a külvilágnak.
tovább
Rácz Gergő majdnem ezt a szakmát választotta
Az énekes elárulta, eredetileg nem zenésznek készült, hanem grafikusnak. Most azonban csakis zenei karrierjére koncentrál, több videoklipet is tervez az évre, és Geszti Péternek is ír dalokat…
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS