FEM3 CAFÉ
A szakértő válaszol: nem kell erőltetni az evést a csecsemőknél

Dr. Tausz István gyermekorvos elmondta, nem szabad sürgetni a darabos ételek fogyasztását kisgyermekeknél. Az orvos szerint, a rágás és a nyelés egy komplikált mozgás, amelyhez a gyermeknek meg kell érnie, épp ezért magától el fog indulni a folyamat, tehát nem kell erőltetni az evést.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: evés   fem3café_szakértő   gyermek   gyermekkor

2016. július 27. 11:16Kapcsolódó anyagok
Ezért nem akar enni a gyerek!
Gyermekeknél különböző okok vezethetnek étvágytalansághoz. Van, akinél rövidebb ideig tart, míg más gyerekeknél elhúzódó jellegű a probléma. Dr. Tausz István gyermekorvos elmondta, gyakran az a probléma, hogy túl sok cukros üdítőt isznak a kicsik, ezért nem éhesek
tovább
A szakértő válaszol: nyitottság kell az új lehetőségekhez
Hegedüs Erika életvezetési tréner válaszolt a telefonálók kérdéseire. Elmondta, hogy ha felvállaljuk az életünket, akkor folyamatosan tudunk haladni, és ahogy kimozdultunk, jönnek majd a lehetőségek.
tovább
A szakértő válaszol: férfiak betegsége a klaszter fejfájás
Dr. Kelemen Anna neurológus volt a FEM3 Café vendége, aki elárulta, hogy a klaszter fejfájás nagyon erős fájdalommal és szenvedéssel járó fejfájási forma. Leggyakrabban a férfiaknál jelentkezik. A neurológus azt tanácsolja, hogy célszerű jelentkezni egy fejfájás ambulancián, mivel a betegség gyógyítható.
tovább
A szakértő válaszol: Ezek a rossz párkapcsolat jelei
Heller Csilla pszichológus válaszolt a telefonálók kérdéseire a megrekedt párkapcsolatokkal kapcsolatban. A legapróbb dolgok is bosszúságot okozhatnak, ha nem érezzük jól magunkat a párunkkal.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS