FEM3 CAFÉ
Varázsolj könnyen óceánparti stílust a teraszra!

Tokár Tamás műsorvezető és Hadnagy Tímea lakberendező beszéltek arról, hogyan lehet az erkélyen és a teraszon vízparti hatást elérni néhány egyszerű kiegészítővel. Érezd magad az óceánparton akkor is, ha csak a kertedbe mész ki!Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: fem3café_kert   fem3café_sk   kert   lakberendezés

2016. július 22. 10:38Kapcsolódó anyagok
Így tudsz készíteni kreatív fotóalbumot
Ha a nyáron megörökített emlékeket visszaszeretnénk nézni, akkor remek megoldás erre, ha otthon, saját kezűleg készítünk fotóalbumot a képeinknek. Az emlékmegőrző készítése családi programnak is kitűnő. A fotók mellé akár rövid megjegyzéseket vagy tárgyi emlékeket is lehet csatolni. Tihany Tamara kreatív blogger néhány kreatív ötletet osztott meg a FEM3 Café nézőivel.
tovább
Egyszerű ránctalanító pakolás aloe verával
Varga Brigitta kozmetikus elmondta, hogy az aloe vera otthon nagyon egyszerűen feldolgozható, használható bőrproblémák esetén, napozás után, de pakolásokként is. Jól tűri a meleget és a szárazságot is. A levágott levél hosszú ideig eláll, a szakértő pedig megmutatta, hogyan érdemes nekiállni a feldolgozásnak.
tovább
Vintage variációk otthonra
Mecz Gyöngyi vintage designer elárulta, hogyan tudunk akár egy üres falat feldíszíteni ötletesen. A vintage stílus akár egy modernebb lakásban is tud jól mutatni, ha összepárosul más dekorációs elemmel. Meríts ötleteket a szakértőtől, és nézd meg, hogyan tudod újra hasznosítani, akár a befőttes üveget vagy a villanykörtét.
tovább
Fontos a ruha alapanyaga a kánikulában
Kovács Erika divattervező elárulta, hogy fontos a ruha légáteresztő képessége, mivel egy zárt ruházatban nagyon melegünk lesz. Azt javasolja, hogy selyemből vagy pamutból készült ruhákat hordjunk, mert ezek az anyagok könnyen szellőznek. Ugyanakkor a divattervező figyelmeztetett, hogy minél világosabb, vékonyabb a ruha, annál jobban átereszti az UV sugarakat, ezért érdemes a bőrünket védeni.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS