FEM3 CAFÉ
Súlygyarapodás kismamáknál: ˝Nem kell kettő helyett enni˝

A FEM3 Café vendége Dr. Gajdács Ágnes obezitológus szakorvos volt, aki elárulta, hogy a várandósság alatt és után mennyi súlygyarapodás a normális a kismamáknál. A szakértő eloszlatta a tévhiteket, és elmondta, hogy mire érdemes figyelni az étkezésekkel kapcsolatban.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: fem3café_szakértő   hízás   terhesség   testsúly   várandósság

2016. szeptember 1. 9:40Kapcsolódó anyagok
Pásztor Anna: ˝Térjünk vissza az erőszakmentes szüléshez˝
Az énekesnő mindkét gyermekét császármetszéssel hozta világra, de elárulta sajnálja, hogy megindították nála a szülést és nem vártak tovább. Pásztor Anna szerint, ilyenkor segíthet leginkább egy dúla, mert így a kismamával együtt kérhetik, hogy ameddig nem veszélyeztetik sem a babát, sem az anyát, addig várjanak, hátha megindul a szülés. A dúlák emellett lelki támogatást adnak nemcsak az anyukának, de az édesapáknak is, mondta Dézsi Réka, dúla.
tovább
Kislányt vár Boggie?
A FEM3 Caféban Joshi Bharat azt mondta, hogy úgy látja, a negyedik hónapban járó énekesnőnek lánya fog születni. Amint megkérdezték a lehetséges nevekről, Boggie először lányneveket említett, így a műsorvezető szerint valóban a kislány jöhet szóba.
tovább
Kiderült: mégsem hizlal a tészta!
Antal Emese dietetikus elmondta, hogy egy olasz kutatás bizonyította, hogy alacsonyabb a testtömeg-indexük és kisebb a derékbőségük azoknak, akik tésztát fogyasztanak a mediterrán étrend részeként. Kiderült, hogy a főzési idő pedig befolyásolja a vércukorszintet is.
tovább
Nagyon cuki ultrahang fotó készült Péter Szabó Szilvia babájáról
Szilvi nem csak éneklésben remekel A Nagy Duett színpadán, hanem táncban is. Persze nagyon vigyáz a babájára, és mindig úgy állítják össze a koreográfiát, hogy ne legyen túl megterhelő számára. Az énekesnő a FEM3 Caféban azt is elárulta, a legutóbbi ultrahangvizsgálaton, nagyon édes pózban sikerült elkapniuk a babát…
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS