FEM3 CAFÉ
Oláh Gergő: ˝harcolunk egymásért˝

A FEM3 Café vendége Oláh Gergő volt, aki elárulta, hogy bár a házasságában voltak hullámvölgyek, a válás soha sem merült fel, mint lehetséges opció. Gergő számára a házasság egy életre szóló döntés, így a zenész szerint folyton harcolni kell a másikért.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: házasság   oláh gergő   párkapcsolat   szerelem

2016. augusztus 31. 9:29Kapcsolódó anyagok
Oláh Gergő: Fekete fehér
Hallgasd meg Oláh Gergőtől a Fekete fehér című dalt!
tovább
Oláh Gergő: Győz a jó
Oláh Gergő a Győz a jó című dalt énekelte.
tovább
Oláh Gergő új együttese egyedi az országban
Oláh Gergő autentikus zenekart szeretett volna létrehozni, de egy olyat amiből nincs több az országban. Farkas Pityuval és Fekete Jánossal karöltve megalapították a Roma Soult.
tovább
Oláh Gergő a nélkülözésről: ˝…teljes kilátástalanság volt˝
Az énekes megtapasztalta a szegénységet, a teljes kilátástalanságot is. Elmondta, tudja milyen az, amikor az ember nem tudja megvenni a gyerekének azt, amire szüksége van…
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS