FEM3 CAFÉ
Ezt nézd, ennyit fogyott Cseke Katinka! Még a csontjai is látszódnak!

A színésznő sugárzik a boldogságtól, hiszen több mint 20 kilótól szabadult meg. Katinka leszögezte, nem pasi miatt fogyott le, hanem saját magának szeretett volna tetszeni. Bízik benne, hogy miután formába hozta magát, a szerelem is rátalál. A színésznő büszkén mutatta, hogy a fogyásnak köszönhetően már a csontjai is jól láthatóak.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: cseke katinka   fogyás   jr_exkluzív

2016. augusztus 31. 10:29Kapcsolódó anyagok
Volt valaha szerelmi kaland Cseke Katinka és Tóth Roland között?
A Jóban Rosszban Bodolai családja a való életben is úgy működik, akárcsak a tévében. Cseke Katinka elmondta, mi a titka annak, hogy ennyire megértik egymást Tóth Rolanddal. Kiderült az is, hogy szerepet játszanak-e, vagy karakterük megegyezik a valósággal.
tovább
Cseke Katinka nyolcadikos lányát 30 éves férfiak szólítják le
Nagyon félti lányát a Jóban Rosszban színésznője, Panna ugyanis még csak nyolcadikos, de 20 évesnek néz ki, ezért gyakran 30 év körüli férfiak környékezik meg. Katinka emiatt sok helyre el sem engedi őt, de az édesapja még nála is szigorúbb…
tovább
Cseke Katinka tanította capoeirázni Joshit!
A Jóban Rosszban színésznője, Cseke Katinka capoeira edzéssel küzd azért, hogy elérje az áhított hetven kilós súlyt. Edzőjével, Czanik Balázs, capoeira aerobik oktatóval közösen avatták be a különleges gyakorlatok alapjaiba Czippán Anettet és Joshit.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS