FEM3 CAFÉ
Meglepően egyszerű dekupázsolni!

A FEM3 Café vendége Tóth Enikő kreatív blogger volt, aki megmutatta, hogyan lehet tengeri hangulatot varázsolni a lakásba a dekupázs technikával, melynek lényege a szalvétával való díszítés. Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: díszítés   fem3café_sk   nyár

2016. július 7. 10:36Kapcsolódó anyagok
Teljesen lekötötte a vintage dekoráció készítése Czippán Anettet
Mecz Gyöngyi vintage designer  esküvői dekorációkat mutatott be a FEM3 Caféban, amelyek Czippán Anettet teljesen elvarázsoltak, és lelkesen kezdett bele egy különlegesség elkészítésébe.
tovább
Hangyák a lakásban? Ezzel a módszerrel irthatod!
 A nyár beköszöntével, sok háztartásban megjelennek a hangyák is. Végleges kiirtásuk pedig komoly fejtörést okoz a legtöbbünknek. Bató Dóri kreatív blogger néhány hasznos tippet hozott el  a FEM3 Caféba, ami kiűzi a hangyákat.
tovább
Dekorálj ki bármit pöttyökkel!
 Brandt Diána kreatívblogger pöttyös partidekorációt készített, és pöttyökkel díszített ki különböző tárgyakat.
tovább
Kreálj órát pizzásdobozból!
Mogyorósi G. Ilona kreatív blogger az üres dobozok megannyi felhasználási lehetőségét mutatta be. Ha netán unatkoznál a gyerekekkel, készíthetsz bábszínházat, de még a virágokat is díszesen helyezheted el benne.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS