FEM3 CAFÉ
Geszler Dorottya lánya már megtalálta az igazit

Geszler Dorottya lánya, Laura Madridban jár egyetemre, azonban még így is viszonylag sűrűn látogatják egymást édesanyjával. A műsorvezető elárulta, már elfogadta, hogy gyermeke külföldre költözött. Azt javasolja minden szülőnek, ne hezitáljanak hasonló helyzetben, hanem engedjék el gyermeküket. Laura elmondta, még idehaza megtalálta párját, aki azóta vele együtt él Madridban.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: geszler dorottya

2016. augusztus 29. 11:00Kapcsolódó anyagok
Pilatesezz Geszler Dorottyával!
Balettos múltja miatt szeretett bele a pilatesbe, mint speciális mozgásformába Geszler Dorottya műsorvezető és pilates oktató, aki mutatott néhány alap gyakorlatot.A pilates célja a test és a lélek egységének megteremtése oly módon, hogy az elme ne legyen lekötve és a test kecsesen, egyensúlyban mozogjon.
tovább
Geszler Dorottya: „voltak nehéz időszakok”
Már óvodáskorától táncolt, majd a balettintézetben többféle műfajba is belekóstolt. Geszler Dorottya elárulta, sok nehézséggel jár az, hogy valakiből profi táncos váljon, de azt mondja, megéri, mert kitartásra és fegyelemre nevelték azok az évek.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS