FEM3 CAFÉ
Teljesen lekötötte a vintage dekoráció készítése Czippán Anettet

Mecz Gyöngyi vintage designer  esküvői dekorációkat mutatott be a FEM3 Caféban, amelyek Czippán Anettet teljesen elvarázsoltak, és lelkesen kezdett bele egy különlegesség elkészítésébe.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: czippán anett   dekoráció   fem3café_sk   vintage

2016. július 6. 11:28Kapcsolódó anyagok
A japán diétában rejlik a hosszú élet titka?
A japánok nagyon egészségesen étkeznek, főleg azért mert kis adagokban, testük valós szükségleteit figyelembe véve, nem pótcselekvésként esznek. Barcza Zsuzsa dietetikus elárulta, hogyan is néz ki egy japán menü, és elmondta milyen jótékony hatással rendelkezik a chia mag és a goji bogyó.
tovább
Ilyen játékokat készíthetsz csipeszből
Bató Dóra kreatív blogger megmutatta, milyen állatfigurákat és gyermekjátékokat lehet csinálni csipeszekből és spatulákból.
tovább
Az immunrendszert is erősíti a jól megválasztott smink
Vörös Renáta sminkmester szerint alapozó nélkül nem is érdemes kimenni a Napra, hiszen a smink meg tudja óvni bőrünket a szennyeződéstől. Beszélt arról is, milyen típusú krémeket használjunk, valamint arról, hogy létezik-e hőálló smink.
tovább
Keverj kókuszos arcpakolást napozás utánra!
Tugyi Márta kozmetikus, kókusztejből és kókuszzsírból készített hűsítő, hidratáló arcpakolást napozás utánra.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS