FEM3 CAFÉ
Mádai Vivien fél, hogy visszaesik a szülés utáni depresszióba

Nyíltan vállalja a műsorvezető, hogy szülés utáni depresszióval küzdött, úgy érezte, hogy jött egy idegen lény az életükbe, és tönkrement minden. Szerencsére nem szégyellt segítséget kérni, egy orvosnak és édesanyjának köszönhetően lendült túl a nehéz időszakon, és felébredtek benne az anyai érzések. Most már nagyon szeretne még egy babát, de nem tagadja, kicsit fél, hogy újra átesik ezen…Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: baba   depresszió   mádai vivien   szülés

2016. augusztus 29. 9:28Kapcsolódó anyagok
Mádai Viviennek otthon semmit sem ér a szava?
Vida Ágnes gyermekpszichológus és Mádai Vivien beszélt arról, hogy vajon talpraesettebb felnőttek lesznek-e az eleven gyerekek. A műsorvezető elmondta, hogy noha ő maga nagyon irányító típusú nő, kisfiával harcolnia kell, hogy az akaratát érvényesítse.
tovább
Így készíthetsz egyszerű finomságot gyermekednek!
 Mádai Vivien készített finom és tápláló ételt, melyhez csak három alapanyagra van szükség. Próbáld ki!
tovább
Vitaminban gazdag bébiétel Mádai Vivientől
 Télen, hideg időben fontos, hogy ne csak a felnőttek, hanem a babák is vitaminokban és tápanyagokban gazdag ételeket fogyasszanak. Mádai Vivien megmutatta, hogyan készíthetsz egészséges, vitamindús almás kukoricakását gyermekednek.
tovább
Mádai Viven szeretne még egy gyereket
Lipcsei Betta és Mádai Vivien is egyet ért abban, hogy szeretnének még egy gyereket, ám csak akkor ha fiaik már nagyobbak lesznek, hiszen egy gyereket nevelni is óriási feladat. Most különösen „bajban” vannak, ugyanis nehéz lekötni a kicsiket ebben az időben…
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS