FEM3 CAFÉ
Cooky nem dolgozhat pilótaként, amíg a médiában szerepel

Cooky abbahagyta a rádiózást, egy tévénél folytatja karrierjét. Mindenki tudja róla, hogy megszerezte a pilóta vizsgáját, ám ahhoz, hogy egy légitársaságnál dolgozzon, abba kell hagynia a médiában való szereplést, mert a légitársaságok nem engedik…Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: cooky   munka   pilóta

2016. június 20. 10:34Kapcsolódó anyagok
Cooky hamarosan dönt: média vagy repülés?
Hatalmas döntést kell hoznia Cookynak a nyáron, vagy marad a médiában vagy pedig pilótaként dolgozik tovább. Letette ugyanis a vizsgáit, így már utasszállítót is vezethet. A kettő együtt viszont sajnos nem fog menni…
tovább
Cooky fél, hogy nem lesznek rá kíváncsiak?
A műsorvezető élete komoly fordulathoz közeledik, hiszen repülőgép-pilótaként is szeretne dolgozni. Több lábon akar állni, mert nem tudja, meddig tud működni a jelenlegi szakmájában. Azon gondolkodott el főképp, hogy az emberek kíváncsiak lesznek-e majd rá később.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS