FEM3 CAFÉ
Nem is gondolnád, mi mindenre jó a levendula!

Szabó György, gyógynövény szakértő beszélt bővebben a levendula pozitív hatásairól a FEM3 Caféban. A növény sokat segíthet alvászavarokra orvosolására, továbbá reuma gyógyítására is, de ez még nem minden...Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: gyógyfürdő   gyógyít   gyógyítás   gyógynövény   levendula

2016. június 16. 11:14Kapcsolódó anyagok
Gyógynövénnyel a pajzsmirigybetegség ellen
Vannak olyan növények, amelyek teaként használva a szervezetnek több problémáját is kezelni, mérsékelni tudják. Ilyen például a szurokfű, de Szabó György gyógynövényszakértő egyéb lehetőségeket is említett.
tovább
Milyen betegségeket jók a gyógynövények?
Szabó Gyuri bácsi 88 éves, és úgy ismeri a gyógynövényeket, mint ma már kevesen. Gyerekkora óta járja az erdőket, gyűjti azokat, és mindegyikről tudja, melyik betegségre lehet gyógyír.
tovább
Egyszerűen elkészíthető levendula-dekorációk
Maróti Kinga kreatív blogger mutatott néhány trükköt ahhoz, hogy a levendulát egyszerűen becsempészhessük a mindennapjainkba. Még az autót is illatosíthatjuk vele!
tovább
Öngyógyítás: Juss el a tudatalattidhoz!
Gondolataidon keresztül alakíthatod az életedet, amelyek hatással vannak a testedre, kapcsolataidra. A kialakult blokkokat, feszültséget a természetes agyhullámaid erejével oldhatod fel. A módszer alkalmazásáról Szilasi Márti minősített oktató beszélt.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS