FEM3 CAFÉ
Steiner Kristóf: ˝hiszek abban, hogy gyerekeim is lesznek a jövőben˝

Steiner Kristóf és férje közel tíz év házasság után döntött úgy, hogy elválnak útjaik. Az egykori műsorvezető elmesélte, mindketten felelősek a szakításért. Kristóf úgy tervezte, hogy egy ideig szingliként éli életét, hiszen nem vágyott kapcsolatra, ám mégis megérkezett az életébe az új szerelem. Azt mondja, nem ingott meg a hite a házasságban, sőt hiszi, hogy gyerekei is lesznek a jövőben…Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: házasság   steiner kristóf   szerelem   válás

2016. június 8. 10:44Kapcsolódó anyagok
Steiner Kristóf megosztó személyiség Izraelben is?
Kristóf már évek óta Izraelben él párjával, jelenleg egy magyar lap főszerkesztője, Elárulta, sokan vitatták a személyiségét ebben a pozícióban, ám ő ezt a helyén tudja kezelni…
tovább
Demcsák Zsuzsát is levette a lábáról Steiner Kristóf
Steiner Kristóf vegán reggelit készített, amelyet Demcsák Zsuzsán kívül Majkának is ízlett. Az izraeli alap reggeli csicseriborsó-omlettból, izraeli-arab salátából és tahiniből, azaz szezámpasztából áll.
tovább
Steiner Kristóf ikreket szeretne
Kristóf és párja az esküvő után elérkezettnek látta az időt a gyermekvállalásra. Minden szálat megmozgattak, ám ...
tovább
Steiner Kristófék az utcáról rendezték be otthonukat
Steiner Kristóf három évvel ezelőtt váltotta fel hazai karrierjét új életére. Akkor költözött ki ugyanis izraeli ...
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS