FEM3 CAFÉ
Teljesen megújul Csepregi Éva és bandája

Csepregi Éva megújult hangolással, és arculattal vág bele a nyári koncertezésnek, klipjeibe is új elemet csempész. A nyár további részében, egy kezdeményezés keretei között óvodákat jár körbe, ahol a mesekönyvek világát ismerteti meg a kicsikkel.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: csepregi éva   neoton   nyár

2016. június 7. 11:53Kapcsolódó anyagok
Csepregi Éva: Egy kis nyugalmat
 Csepregi Éva Egy kis nyugalmat című számot adta elő a FEM3 Caféban. Hallgass bele Te is!
tovább
Hamarosan unokája lesz Csepregi Évának?
Bár még nem szalad ennyire előre Csepregi Éva fia, Dávid, és barátnője, a két fiatal öt éve jegyben jár, és van egy közös macskájuk is. Hogy mikor cserélik le a cicát egy gyerekre, kiderül a FEM3 Café videójából!
tovább
Csepregi Éva: Mamma Mia!
 Csepregi Éva a Mamma Mia! című slágert énekelte magyar feldolgozásban a FEM3 Caféban. Hallgasd meg Te is!
tovább
Csepregi Éva nagyon várja unokája érkezését!
A fiának, Dávidnak gyönyörű menyasszonya van és az énekesnő elárulta nagyon boldog lenne, ha unokája születne. Bár fia és kedvese még nagyon fiatalok, de reméli hallhatja azt, amikor unokája az ő dalait énekli és segíthet a csöppség felnevelésében.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS