FEM3 CAFÉ
Hangyák a lakásban? Ezzel a módszerrel irthatod!

 A nyár beköszöntével, sok háztartásban megjelennek a hangyák is. Végleges kiirtásuk pedig komoly fejtörést okoz a legtöbbünknek. Bató Dóri kreatív blogger néhány hasznos tippet hozott el  a FEM3 Caféba, ami kiűzi a hangyákat.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: fem3café_sk   hangya   kártevő

2016. június 7. 11:15Kapcsolódó anyagok
Gyógyulj a mandala erejével!
A mandala a hindu vagy a buddhista istenek vallási ábrázolása. Elkészítése egyfajta meditatív szertartás, gyógyító ereje is ebben rejlik. A FEM3 Caféba Kovács Andrea mandala készítő hozta el gyógyító remekműveit.
tovább
A pasiknak is szüksége van bőrápolásra?
A FEM3 Caféba Tugyi Márta kozmetikus hozott magával olyan arcápolási tippeket, amik kifejezetten a férfiak bőrére lettek kifejlesztve, és sokat segítenek a borotválkozás után fellépő bőrgyulladás kezelésében.
tovább
Otthondíszítés saját kezűleg
A Csináld magad mozgalom lényege az önálló lakásdíszítés kezdeményezése, amely magában foglalja a régi bútorok feújítását, és saját tárgyak megalkotását is.
tovább
Smink ballagásra: a kevesebb több!
Miskolczi Kinga sminkmester szerint az egyik leginkább kerülendő lépés a ballagási smink elkészítésénél az erős satírozás. A kevesebb több, de ez nem azt jelenti, hogy a fényekkel való játékot, az extra csillogást mindenképp el kellene felejteni. Nézd meg, hogyan készíthetsz visszafogott, mégsem unalmas alkalmi sminket!
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS