FEM3 CAFÉ
Jaksity Kata: ˝nem elég a sajnálkozás˝

Kata mást sem látott gyerekkora óta édesanyjától, csak hogy másokon segít. Ezzel ő sincs ma már másképp, hamar rájött, hogy a sajnálat nem elég, tettekre van szükség…Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: fem3café_joshi   jaksity kata   jótékonyság

2016. augusztus 22. 10:38Kapcsolódó anyagok
Jaksity Kata otthon is csinosan öltözködik
A műsorvezető arról beszélt, hogyan lehet egy nő belülről is ragyogó. Szerinte leginkább a partner és a környezet elismerésétől, de emellett magunk is sokat tehetünk érte: egy leheletnyi sminkkel, vagy egy jól beállított hajjal máris jobban érezhetjük magunkat, amit a környezetünk is észrevesz.
tovább
Jaksity Kata gyereknevelési tippjei dolgozó anyáknak!
Mindig nagy nehézséget okoz az anyukáknak eldönteni, hogy mikor menjenek vissza dolgozni. Jaksity Kata műsorvezető szerint, nincs olyan recept, ami mindenkinél beválna. De fontos, hogy egy erős családi háttér álljon az anyák mögött.
tovább
Jaksity Kata kislányát kiengedték a kórházból!
Rendelt ételtől lett rosszul kislánya, akit emiatt nyolc napig bent tartottak a kórházba mesélte, Jaksity Kata a FEM3 Caféban. Jázmin nagyon jól viselte a kezelést és most már szerencsére jól van.
tovább
Az első kép Jaksity Kata kislányáról
A Jázmin Kata nevet kapta Jaksity Kata kislánya, akinek érkezését a műsorvezető fiai már alig várták.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS