FEM3 CAFÉ
Vitányi Judit már gyermekként is hírolvasónak készült?

A TV2 híradósa mesélt hajdúnánási gyerekkoráról. Emellett elárulta azt is, hogy milyen drámai esemény miatt nem tudta teljesíteni záróvizsgáját a Debreceni Zeneakadémián. Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: fem3café_babafotó   vitányi judit

2016. augusztus 22. 11:37Kapcsolódó anyagok
Hien az amerikai kolis életről: ˝borzasztó volt˝
Az elbűvölő énekesnő a FEM3 Caféban mesélt Amerikában töltött egy évéről, és az ottani egyetemi életről. Elárulta, a kolis élet nem igazán tetszett neki, mert nehezen szokta meg, hogy másokkal él egy szobában, de nagyon sok barátot szerzett. Hatalmas sikere volt egy híres New York-i jazz klubban, és az egyik fesztiválon is, ahol Magyarországot képviselte.
tovább
Vicces: Bebe kisfiúként elkötött egy targoncát
Bebe mesélt gyerekkoráról a FEM3 Caféban. Kiderült, hogy rengeteget járt úszni a közeli uszodába és elárulta, hogyan nagyon rossz gyerek volt, még egy targoncát is ellopott...
tovább
Ez az, amit megbánt az életében Vincze Lilla...
A Napoleon Boulevard énekesnője mesélt a Balatonhoz fűződő szép emlékekről, és a balatoni gyerekkoráról. Az énekesnő elárulta, hogy kapott egyszer egy színészi ajánlatot a Napló gyermekeimnek című filmbe, amit nem mert elfogadni.
tovább
Bíró Ica: ˝Fiús kiscsaj voltam˝
Bíró Ica hozta el gyerekkori fotóit a FEM3 Caféba. Ica elárulta, általános iskolában nagyon fiús, vagány lány volt. Szülei rövid hajat vágattak neki, azonban ahogy nagyobb lett, úgy vált meg az öcsi frizurájától és kezdte el növeszteni a haját.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS