FEM3 CAFÉ
Vicces: Emilio Berkivel megy edzeni?

A FEM3 Caféban Emilió és Tina főzött, és azon viccelődtek, ki járna rosszabbul, ha Berki Emilióval menne edzeni. Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: berki krisztián   emilio   fem3café_konyha

2016. augusztus 22. 11:35Kapcsolódó anyagok
Királyi finomság: likőrös gyümölcstorta
Németh Polly gasztroblogger egy igazi nyári finomságot készített el a FEM3 Caféban, likőrös gyümölcstortát, eperrel.
tovább
Berki Krisztián ennyire profin keveri a tölteléket
A FEM3 Caféban Németh Polly gasztroblogger hozta el királyi tortarecepjtét, aminek elkészítésében Berki is segédkezett...
tovább
Vicces! Berki Krisztiánnak még gyakorolnia kell a hagymaaprítást
Stőhr Gráta vegan séf készített újburgonya salátát a FEM3 Caféban. Berki Krisztián igyekezett Gréta keze alá dolgozni, azonban a hagymaaprításban nem remekelt.
tovább
Édesség egészségesen: Tejmentes csokiszósszal készült churros
 Sütő Izabella gasztroblogger a FEM3 Caféban elkészített egy nagyon egészséges és finom spanyol desszertet, a churrost, amit tejmentes csokiszósszal tálalt.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS