FEM3 CAFÉ
Erre figyeljünk az edzésnél 40 felett!

Negyven év felett éppen ugyan olyan fontos az edzés, mint fiatalabb korban. Hídvégi Andrea személyi edző segít megmutatni, mire kell jobban odafigyelni ebben a korban és, hogy mivel egyszerűsíthetjük gyakorlatainkat.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: edzés   fem3café_fitnesz   sport

2016. május 25. 11:04Kapcsolódó anyagok
Markó Robi megtáncoltatta Czippán Anettet
Markó Robi a rumba alaplépéseit mutatta be a FEM3 Caféban, Czippán Anett segítségével.
tovább
Jógázz, hogy megőrizhesd fiatalságod!
Rácz Gigi jógaoktató, olyan jógagyakorlatokat mutatott be, ami frissítő hatással van a testre és az arcra, és még a vérkeringés is serkenti.
tovább
Sokat javíthat a Down-kórosok állapotán a capoeira
Czanik Balázs kortól és nemtől függetlenül mindenkinek ajánlja a különleges capoeirás edzésformát. Elárulta, a Down-szindrómás betegeknek például rengeteget tud javítani az állapotukon…
tovább
Ilyen feladatokkal mozgasd át a tested, ha még kezdő sportoló vagy!
Kövesdi Dia személyi edző olyan otthon elvégezhető feladatokat hozott magával, ami teljesen átmozgatja a főbb izomcsoportokat.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS