FEM3 CAFÉ
Sokat javíthat a Down-kórosok állapotán a capoeira

Czanik Balázs kortól és nemtől függetlenül mindenkinek ajánlja a különleges capoeirás edzésformát. Elárulta, a Down-szindrómás betegeknek például rengeteget tud javítani az állapotukon…Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: czanik balázs   down-kór   fem3café_fitnesz   sport

2016. május 23. 11:04Kapcsolódó anyagok
Ilyen feladatokkal mozgasd át a tested, ha még kezdő sportoló vagy!
Kövesdi Dia személyi edző olyan otthon elvégezhető feladatokat hozott magával, ami teljesen átmozgatja a főbb izomcsoportokat.
tovább
Feszes, formás karok a nyárra rövid időn belül
Szentgyörgyi Rómeó megmutatta, hogyan hozzuk formába karunkat rövid időn belül, hogy a nyárra tökéletes legyen a tricepszünk…
tovább
Hatékony edzés az izmos és kockás hasért
Mindenki lapos hasat szeretne, de sokan megállnak az egyszerű felülésnél, pedig vannak sokkal hatékonyabb gyakorlatok is. Ezúttal ezeket a gyakorlatokat mutatta meg Czanik Balázs, személyi edző.
tovább
Új magyar mozgásforma: capoera aerobik
Czanik Balázs két sportág újszerű keveredését mutatta be. A capoera aerobik a capoeirából átvett táncos elemekkel vegyített aerobik stílus. A sportágat hazánkban fejlesztették ki, de ma már külföldön is nagy népszerűségnek örvend.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS