FEM3 CAFÉ
Ilyen feladatokkal mozgasd át a tested, ha még kezdő sportoló vagy!

Kövesdi Dia személyi edző olyan otthon elvégezhető feladatokat hozott magával, ami teljesen átmozgatja a főbb izomcsoportokat.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: fem3café_fitnesz

2016. május 19. 10:42Kapcsolódó anyagok
Feszes, formás karok a nyárra rövid időn belül
Szentgyörgyi Rómeó megmutatta, hogyan hozzuk formába karunkat rövid időn belül, hogy a nyárra tökéletes legyen a tricepszünk…
tovább
Így gyönyörködött L.L. Junior a fitneszedző testében
Nagy Bettina has- és combizom gyakorlatai nagy hatással voltak a rapperre, aki mozgás helyett, inkább gyönyörködött a látványban.
tovább
Arcjógával a fiatalabb bőrért
Koós Viktória arcjóga oktató olyan gyakorlatokat mutatott, melyek segítségével feszesíthetjük arcizmainkat, illetve a mimikai ráncok elhalványítását is segíthetjük.
tovább
Südi Iringó jive-ra tanította L.L. Juniort és Mónikát
Iringó a jive alaplépéseit mutatta meg L.L. Juniornak és Mónikának, amelyet hamar elsajátítottak a műsorvezetők.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS