FEM3 CAFÉ
Így gyönyörködött L.L. Junior a fitneszedző testében

Nagy Bettina has- és combizom gyakorlatai nagy hatással voltak a rapperre, aki mozgás helyett, inkább gyönyörködött a látványban.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: edzés   fem3café_fitnesz   ll junior   mozgás

2016. május 17. 10:47Kapcsolódó anyagok
Ezért ne hagyd ki a bemelegítést!
A pilatesoktató Hidvégi Andrea a FEM3 Caféban a bemelegítés fontosságára hívta fel a figyelmet. Hozott magával pár hasznos gyakorlatot is, amit mozgás előtt érdemes elvégezni.
tovább
Vicces! Dalolva készített pünkösdi dekorációt L.L. Junior
Mecz Gyöngyi, virágkötő különleges pünkösdi rózsából készült variációkat mutatott be a FEM3 Caféban. A pünkösdi rózsa egy kényes virág és hamar elvirágzik, de a színvilága mindenért kárpótol. Mónika is nekiállt készíteni egy pünkösdi dekorációt, amihez Junior énekléssel és mókával asszisztált.
tovább
Südi Iringó jive-ra tanította L.L. Juniort és Mónikát
Iringó a jive alaplépéseit mutatta meg L.L. Juniornak és Mónikának, amelyet hamar elsajátítottak a műsorvezetők.
tovább
Edzd a tested plank módszerrel
Úgynevezett plank, mint vázizomerősítő gyakorlatatokat mutatott be Kovács Dorina személyi edző a FEM3 Caféban. A plank helyzeteket nagyon jól lehet varriálni, ezzel a testünk minden vázizmát meg tudjuk mozgatni. Ezekkel a gyakorlatokkal sokkal nagyobb hatást lehet elérni, kevesebb idő alatt.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS