FEM3 CAFÉ
Gregor Bernadettnek ki kellett mozdulnia a komfortzónájából

A színésznő elmondta, 21 éves nagyfia Bence szívesen emlékszik vissza nagyapjára, Gregor Józsefre, és kötődik gyökereihez. Berni azt is elárulta, miért örül annak, hogy az Édes Életben szerepelhet.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: fem3café_joshi   fem3 café   gregor bernadett

2016. augusztus 17. 10:00Kapcsolódó anyagok
Bereczki Zoli sokat harcolt az édesapjával
A színész elárulta, lánya elképesztő figura, akitől nagyon sokat tanul. Úgy gondolja, amíg az apa-lánya kapcsolat egy szerelem, addig egy apa-fia kapcsolat igazi küzdelemről szól. A színész maga is harcolt az édesapjával, akivel sokáig nem is tartotta a kapcsolatot.
tovább
Pachmann Péter: ˝Szerelem volt, óriási szerelem˝
A műsorvezető lánya a napokban tölti első születésnapját. Péter azt mondta, hogy most látja csak, hogy valóban létezik az apa-lánya közötti óriási szerelem. ˝Egy angyalt látok benne, egy csodát˝ - mondta el a műsorvezető, és hozzátette: szerencsére sok időt töltenek együtt, ezért úgy érzi, a felesége is elégedett vele.
tovább
Lajcsi: ˝bemásztak a kerítésen, mint egy gyilkoshoz˝
Az ország trombitása őszintén mesélt Joshinak az elmúlt időszak megpróbáltatásairól. Elmondta, hogy amikor berontottak hozzájuk, azt hitte, hogy ez nem is vele történik, mindemellett viszont nyugodt volt, még akkor is, mikor elvitték a rendőrautóval. Most is nyugodt, hiszen úgy véli, ha kiderül az igazság, ártatlansága is bebizonyosodik.
tovább
Judy: ˝Soha nem éreztem azt, hogy véget kell vetni az életemnek˝
Tizennyolc év telt el az énekesnő szörnyű balesete óta, melyben az arca nagy részét elvesztette. Judy elárulta, korábban mindig a szépséggel volt elfoglalva és folyton elégedetlenkedett, talán ezért történt vele mindez. A műtétek után nehezen szokta meg az új arcát, mely a mai napig zsibbad, de szerencsésnek érezte magát azért, hogy életben maradt.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS