FEM3 CAFÉ
Cooky hamarosan dönt: média vagy repülés?

Hatalmas döntést kell hoznia Cookynak a nyáron, vagy marad a médiában vagy pedig pilótaként dolgozik tovább. Letette ugyanis a vizsgáit, így már utasszállítót is vezethet. A kettő együtt viszont sajnos nem fog menni…Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: cooky   műsorvezető   pilóta

2016. május 12. 11:39Kapcsolódó anyagok
Cooky fél, hogy nem lesznek rá kíváncsiak?
A műsorvezető élete komoly fordulathoz közeledik, hiszen repülőgép-pilótaként is szeretne dolgozni. Több lábon akar állni, mert nem tudja, meddig tud működni a jelenlegi szakmájában. Azon gondolkodott el főképp, hogy az emberek kíváncsiak lesznek-e majd rá később.
tovább
Cooky szerint, nem alkatrészhiba okozta a repülőgép katasztrófát
Egy huszonöt éves gép nem számít idősnek, ha rendszeresen karbantartják, mondta Sajtos Zoltán pilóta. Cooky elárulta, a lezuhant repülő egy nagyon modern gép, mely korrigál is a pilóta helyett, ha arra szükség van, valamint a pilótáknak félévente újra vizsgát kell tenniük a katasztrófahelyzetek kezeléséből, mondta Sajtos Zoltán.
tovább
Sérüléséről mesélt Cooky
Ami az adásból kimaradt... focizás közben repedtek meg Cooky bordái.
tovább
Eljött a mélypont Cooky házasságában
Feleségét, Adriennt egy diszkóban ismerte meg 13 évvel ezelőtt. Korábban már volt egy nehéz időszak kapcsolatukban, mégis összeházasodtak.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS