FEM3 CAFÉ
Arcjógával a fiatalabb bőrért

Koós Viktória arcjóga oktató olyan gyakorlatokat mutatott, melyek segítségével feszesíthetjük arcizmainkat, illetve a mimikai ráncok elhalványítását is segíthetjük.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: fem3café_fitnesz   fem3 café   jóga

2016. május 12. 10:42Kapcsolódó anyagok
A gyerekeknek is jót tesz a jóga
A jóga már egészen pici korban végezhető, sőt ajánlott, mivel többek között fejleszti a koncentrációs készséget, serkenti az agyműködést és stresszoldó is. Kántor Tamás jógaoktató Boti és Roni segítségével mutatott be néhány hasznos gyakorlatot.
tovább
Édi! Ennyire élvezték a babák a tornát!
A baba-mama torna nagyon kedvelt az anyukák körében, arról nem is beszélve, hogy mennyire hasznos. Csarnai Mariann gyógytornász szerint nem csak a mamákat erősíti, hanem a kicsik mozgásfejlődésére is nagyon jó hatással van.
tovább
Edzd a tested plank módszerrel
Úgynevezett plank, mint vázizomerősítő gyakorlatatokat mutatott be Kovács Dorina személyi edző a FEM3 Caféban. A plank helyzeteket nagyon jól lehet varriálni, ezzel a testünk minden vázizmát meg tudjuk mozgatni. Ezekkel a gyakorlatokkal sokkal nagyobb hatást lehet elérni, kevesebb idő alatt.
tovább
Fitt percek: Hasizom erősítés Szentgyörgyi Rómeóval
Szentgyörgyi Rómeó személyi edző csupa olyan hasizom erősítő gyakorlatot hozott magával ami a gerincre is jó hatással van, hiszen a gerinc egészsége rendkívül fontos a test épségének megőrzése érdekében
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS