FEM3 CAFÉ
Bereczki Zoli sokat harcolt az édesapjával

A színész elárulta, lánya elképesztő figura, akitől nagyon sokat tanul. Úgy gondolja, amíg az apa-lánya kapcsolat egy szerelem, addig egy apa-fia kapcsolat igazi küzdelemről szól. A színész maga is harcolt az édesapjával, akivel sokáig nem is tartotta a kapcsolatot.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: bereczki zoltán   család   fem3café_joshi

2016. augusztus 17. 10:40Kapcsolódó anyagok
Pachmann Péter: ˝Szerelem volt, óriási szerelem˝
A műsorvezető lánya a napokban tölti első születésnapját. Péter azt mondta, hogy most látja csak, hogy valóban létezik az apa-lánya közötti óriási szerelem. ˝Egy angyalt látok benne, egy csodát˝ - mondta el a műsorvezető, és hozzátette: szerencsére sok időt töltenek együtt, ezért úgy érzi, a felesége is elégedett vele.
tovább
Meglepő módon gondolkodik a drogokról a Happy Gang frontembere
Vállalja hogy öt évig füvezett állandó jelleggel Moha a Happy Gang frontembere, és olykor erősebb szereket is kipróbált, ám hét éve teljesen tiszta. Az énekes azt mondja, ez teljesen rendben van, ezt is meg kellett élnie…
tovább
Judy: ˝Soha nem éreztem azt, hogy véget kell vetni az életemnek˝
Tizennyolc év telt el az énekesnő szörnyű balesete óta, melyben az arca nagy részét elvesztette. Judy elárulta, korábban mindig a szépséggel volt elfoglalva és folyton elégedetlenkedett, talán ezért történt vele mindez. A műtétek után nehezen szokta meg az új arcát, mely a mai napig zsibbad, de szerencsésnek érezte magát azért, hogy életben maradt.
tovább
Benkó különleges nagykoncertre készült halála előtt
Frenreisz Károly néhány héttel korábban találkozott utoljára zenésztársával egy díjátadón.Benkó Sándor ekkor már nagyon rossz állapotban volt, pedig októberben még semmi baja sem volt, mondta Frenreisz. Akkor Benkóvel arról beszélgettek, hogy szeretne egy 75. születésnapi nagykoncertet tartani Budapesten.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS