FEM3 CAFÉ
Südi Iringó jive-ra tanította L.L. Juniort és Mónikát

Iringó a jive alaplépéseit mutatta meg L.L. Juniornak és Mónikának, amelyet hamar elsajátítottak a műsorvezetők.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: fem3café_fitnesz   fem3 café

2016. május 11. 10:36Kapcsolódó anyagok
Profin rázza a popsiját Berki Krisztián!
Berki Krisztián kipróbálta a zumbát, és a csípőmozgást se hanyagolta! Lente Lilla zumba oktató elárulta, ez a mozgásforma bizony férfiaknak is ajánlott!
tovább
Ezért ne hagyd ki a bemelegítést!
A pilatesoktató Hidvégi Andrea a FEM3 Caféban a bemelegítés fontosságára hívta fel a figyelmet. Hozott magával pár hasznos gyakorlatot is, amit mozgás előtt érdemes elvégezni.
tovább
Fejlesztő gyakorlatok kisgyerekeknek
Számos fejlesztő gyakorlat létezik kisgyermekek számára is. Gálik Csilla óvodapedagógus és kis segédjei labdás feladatokat mutattak be, melyek a koncentrációra és a testtartásra is jó hatással vannak.
tovább
Kertimunka hátfájás nélkül? Lehetséges!
Itt a tavasz és a kertészkedés ideje... a sok munka azonban megviseli a gerincet és az ízületeket, ezért Almási Csilla gerinctréner a hátfájdalom elkerülés érdekében praktikus tanácsokat hozott magával.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS