FEM3 CAFÉ
Farizom erősítés mini band segítségével

Bánkuti Gabriella mesteredző bemutatta a mini band gumiszalagot, amely leginkább a farizom erősítésére használatos, azonban cardio edzések is nyugodtan végezhetők vele.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: fem3café_fitnesz   fem3 café

2016. május 9. 10:50Kapcsolódó anyagok
Ezért ne hagyd ki a bemelegítést!
A pilatesoktató Hidvégi Andrea a FEM3 Caféban a bemelegítés fontosságára hívta fel a figyelmet. Hozott magával pár hasznos gyakorlatot is, amit mozgás előtt érdemes elvégezni.
tovább
Fejlesztő gyakorlatok kisgyerekeknek
Számos fejlesztő gyakorlat létezik kisgyermekek számára is. Gálik Csilla óvodapedagógus és kis segédjei labdás feladatokat mutattak be, melyek a koncentrációra és a testtartásra is jó hatással vannak.
tovább
Edzd te is hátizmodat otthon!
Katus Attila személyi edző remek gyakorlatokat mutat hátizom erősítésre, melyek elvégzéséhez edzőterembe se kell mennünk, hiszen otthoni körülmények között is nyugodtan végezhetők.
tovább
Fitt percek: Hasizom erősítés Szentgyörgyi Rómeóval
Szentgyörgyi Rómeó személyi edző csupa olyan hasizom erősítő gyakorlatot hozott magával ami a gerincre is jó hatással van, hiszen a gerinc egészsége rendkívül fontos a test épségének megőrzése érdekében
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS