FEM3 CAFÉ
Kustánczi Lia sokat dolgozott a földeken

A DJ szülei mezőgazdasággal és vendéglátással foglalkoztak, és bizony Liát és testvérét is gyakran befogták a munkába. Ennek persze annyira nem örültek a lányok, de a munkamorált, amit szüleiktől megtanultak, ma már nagyon jól tudják kamatoztatni…Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: dj   fem3café_babafotó   kustánczi lia

2016. augusztus 12. 9:32Kapcsolódó anyagok
Kustánczi Lia tudta, hogy Danikát kell örökbe fogadnia
A DJ nem rég fogadta örökbe Danikát, aki gyakorlatilag 24 órás felügyeletet igényel. Ám Lia ezt nem bánja, azt mondja, amikor megpillantotta, rögtön tudta, hogy magához kell vennie…
tovább
Sokan megdöbbennek Kustánczi Lia érintésétől
A csinos DJ elárulta, ha valakinek meg szeretne köszönni egy beszélgetést, akkor búcsúzáskor megérinti a másik könyökét. Ezt a legtöbben jóleső döbbenettel fogadják, mert érzik, hogy őszinte beszélgetésben volt részük. Gyimesi Andrea szexuálpszichológus szerint, nagyon fontos a kommunikációnak ez a csatornája a társas kapcsolatokban és a szexuális életben is.
tovább
Kustánczi Lia tippjei a lájkmágnes szelfikért
A szelfikészítés szabályairól és az életveszélyes fotók hátrányairól Pálfi Norbert reklámszakember és Kustánczi Lia lemezlovas beszéltek. A reklámszakember szerint nem szabad összekeverni a látványt a valósággal, emellett egy veszélyes szelfinél népszerűbbek például azok, amelyek egy hírességgel készültek. Lia megválogatja, milyen fotókat posztol magáról, de fontosnak tartja, hogy egy nő ne mutasson sokat magáról a képeken.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS