FEM3 CAFÉ
Edzd te is hátizmodat otthon!

Katus Attila személyi edző remek gyakorlatokat mutat hátizom erősítésre, melyek elvégzéséhez edzőterembe se kell mennünk, hiszen otthoni körülmények között is nyugodtan végezhetők.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: fem3café_fitnesz   katus attila   otthon

2016. május 4. 11:11Kapcsolódó anyagok
A gyerekeknek is jót tesz a jóga
A jóga már egészen pici korban végezhető, sőt ajánlott, mivel többek között fejleszti a koncentrációs készséget, serkenti az agyműködést és stresszoldó is. Kántor Tamás jógaoktató Boti és Roni segítségével mutatott be néhány hasznos gyakorlatot.
tovább
Ezért ne hagyd ki a bemelegítést!
A pilatesoktató Hidvégi Andrea a FEM3 Caféban a bemelegítés fontosságára hívta fel a figyelmet. Hozott magával pár hasznos gyakorlatot is, amit mozgás előtt érdemes elvégezni.
tovább
Edzd a tested plank módszerrel
Úgynevezett plank, mint vázizomerősítő gyakorlatatokat mutatott be Kovács Dorina személyi edző a FEM3 Caféban. A plank helyzeteket nagyon jól lehet varriálni, ezzel a testünk minden vázizmát meg tudjuk mozgatni. Ezekkel a gyakorlatokkal sokkal nagyobb hatást lehet elérni, kevesebb idő alatt.
tovább
Ezzel a módszerrel sportolj otthon!
Haraszti Péter személyi edző bemutatta, hogyan sportoljanak azok, akiknek nincs ideje edzőterembe menni.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS